Nyheter

Ajdarevic sågar Milan-spelarens filmning: ”Äckligt – förstör fotbollen”

Milan kom till spel utan Zlatan Ibrahimovic (överansträngning i knät) under söndagskvällen. Då blev det bara 0-0 borta mot Torino när de rödsvartrandiga tappade viktiga poäng i jakten på den första Scudetton sedan 2011.
I första halvlek försökte Milan-yttern Alexis Saelemakers filma till sig en straff när han tog sig in i straffområdet från högerkanten och föll till marken. Ett agerande som sågades av Astrit Ajdarevic i Fotbollssöndag Europa efter matchen.
– Det här är äckligt gjort alltså. Det här är så smutsigt, det här hatar jag. Det är det värsta jag vet. Okej om någon kommer i kontakt med dig, men att söka det på det sättet. Kolla hans dyk, vad är det för dyk, seriöst? Det förstör fotbollen. Att inte VAR-domarna säger till domaren ”du, han försöker verkligen filma till sig en straff, ge honom ett gult kort”. Jag gillar inte sånt här, säger Ajdarevic.
Milan toppar Serie A-tabellen två poäng före stadsrivalen Inter, som dock har en match färre spelad.

Relaterade Inlägg

Leave a Comment

X